Menu Desplegable
 
 

28 d'agost de 1983

Inaugurem amb l'ajuda de tota la família. Pares, germans i fins i tot cosins, com el Tsuyoshi que va venir expressament del Japó, ens donen un cop de mà. L'antiga pastisseria Aldomà es converteix en la nova pastisseria Ochiai. 

 

Octubre de 2013 

Arriben els reconeixements. Guanyem el premi al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya que atorga cada any l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.  El croissant és una de les nostres especialitats. En tenim de mantega, però també de molts altres gustos i, fins i tot, alguns d'ells canvien segons l'època de l'any!

 
IMG_7609.JPG

Juny de 2008

Molts anys de feina. Ens fem un nom al barri i també a la ciutat. Innovem, provem, arrisquem i, el millor de tot, és que sembla que agrada! Volem fer-nos una mica més grans i per això decidim celebrar el nostrè 25è aniversari ampliant la botiga. Ara també tenim una zona de degustació i cafeteria.

 

 

Octubre de 2014

Rebem el Premi al Millor Mestre Pastisser 2014 de mans del conseller Josep Maria Pelegrí. És un guardó amb molt de prestigi i n'estem molt satisfets. Ens anima a seguir treballant, a fer la feina ben feta amb la mateixa il·lusió que el primer dia que vam aixecar la persiana.