Menu Desplegable
 

Aula Ochiai va obrir el desembre de 2016 al carrer Comte d'Urgell, 116, a pocs metres de la nostra pastisseria. És el nostre nou espai de formació on oferim cursos de cuina monogràfics de temàtica diversa adreçats a públic no professional

IMG_4899.JPG
IMG_4908.JPG

Tots el cursos inclouen un dossier amb indicacions i receptes. Els alumnes també es podran emportar les peces que elaborin durant la sessió. 

👉 Per realitzar la vostra inscripció cal que ens envieu un mail a ochiai.educa@gmail.com👈

 

CALENDARI DE CURSOS

MAIG

PASTISSOS D'ANIVERSARI amb Takashi i Lorena Criollo (10 places)

Divendres 25 de 16 a 19 h // Preu: 95 €

Aprendrem des de 0 a fer un pastís d'aniversari. Començarem elaborant el pa de pessic (natural i de xocolata), seguirem amb el farciment (tòfona o nata) i finalment el decorarem (amb fruita o nata). Els alumnes es podran emportar a casa un dels dos pastissos que cuinaran.

shortcake.jpg
 

JUNY

MOCHIS amb Takashi Ochiai (10 plazas)

Divendres 1 de 16 a 19 h // Preu: 95 €

Elaborarem mochis farcits de mousse de xocolata a partir d'una recepta a mig camí entre Orient i Occident. Aprendrem a fer, coure i enrotllar la massa d'arròs amb la mousse. També coneixerem altres tipus de wagashi com el kogimochi, el daifuko o el ichigo daifuko mochi. Al finalitzarem la classe provarem els mochis i ens podrem portar a casa entre 12 o 15 peces.

mochiai_grupo.jpg

IKEBANA amb Eiko Naito (10 places)

Dissabte 9 de 16 a 19 h // Preu: 75 € (inclou tots els materials)

L'ikebana és l'art japonès d'arranjament floral. És una disciplina tradicional que va més enllà de la decoració i també es fa servir com a mètode de meditació per la seva connexió amb les estacions i el cicle de la vida. Eiko Naito, professora d'Ikebana amb més de 12 anys d'experiència en aquest àmbit, ens mostrarà com fer, pas a pas, un centre decoratiu amb branques, fulles, llavors i flors. La sessió serà en anglès però hi haurà traducció al català o castellà per tothom qui ho necessiti. Els estudiants es podran endur les seves creacions a casa. 

ikebana_1.jpg

Especialitat TE MATCHA amb Takashi Ochiai (10 places)

Dissabte 16 de 16 a 19 h // Preu: 95 €

Tractarem el te verd en postres amb diferents textures. Elaborarem mousse de te verd, pastís, Nama Choco i matskaze de te matcha, un tipus de wagashi. 

T_O_Talleres_10_02_Macha_72dpi_Color_090.jpg

CUINA JAPONESA (10 places)

Dissabte 2 de 16 a 19 h // Preu: 60 €

Amb l'ajuda de Miho Miyata, cuinera amb més de 15 anys d'experiència com a docent, aprendrem diferents receptes nipones. En aquest monogràfic s'elaborarà nigiri de salmó, maki d'avocats i mango, futomaki d'ebi tempura i uramaki de tonyina especiada. Cada alumne podrà portar a casa 8 peces de cada un dels plats.

cuina_japo2.jpg

CROISSANT con Takashi Ochiai i Jordi Morelló, cap de l'obrador i
guanyador del Millor Croissant de Mantega d'Espanya 2013 (10 places)

Divendres 15 de 16 a 19 h // Preu: 75 €

Descobrirem tots els secrets de la massa de croissant i la seva versatilitat. Aprendrem pas a pas a elaborar aquest clàssic de la rebosteria francesa.

croissant_normal.jpg