El wagashi, les postres tradicionals orientals, són generalment més lleugeres i menys dolces que la rebosteria occidental. Ja us ho vam explicar en un dels primers posts d'aquest nostre estimat blog, la pastisseria japonesa pot ser saludable! Avui a més volem afegir un punt més a favor seu, també pot ser apta per vegetarians, vegans, celíacs i intolerants a la lactosa.

A continuació us donarem alguns exemples de wagashi aptes per vegans i també d'altres dolços que elaborem. Però si veniu a la pastisseria, pregunteu-nos. Estarem encantats d'ajudar-vos!

Aptes per vegans

Yokan bambú, un dels nostres wagashi més diferents i especials. Es tracta d'una gelatina compacta elaborada amb anko, agar-agar, sucre i te verd. Té un gust molt sorprenent i un alt contingut en fibra, entre molts altres beneficis nutricionals. A més, no conté lactosa ni cap ingredient de procedència animal. 

El Joyomanju, el Sakura Daifuku i el Daifuku són tres mochis cosins germans elaborats amb diferents variacions de massa d'arròs farcida d'anko (pasta de mongeta vermella azuki) i, per tant, aptes també per celíacs. Evidentment no contenen mantega d'origen animal ni tampoc lactosa. 

Yokan Bambú

Yokan Bambú

Daifuku

Daifuku

Sakura Daifuku

Sakura Daifuku

Joyomanju

Joyomanju

Mochis per vegetarians

Si sou vegetarians i preneu derivats de la llet també podeu tastar tota la resta de mochis de la nostra carta. En tenim farcits amb mousse de xocolata, de vainilla, de maduixa, crema catalana i te verd.

Més enllà del wagashi

Recentment també hem elaborat unes noves postres sense gluten i sense ou ni làctics. És el bol coco i pinya que porta un fals pa de pessic de coco i un altre de fruites tropicals. Ho té tot, és apte per celíacs, intolerants a la lactosa, vegans i és deliciós! De moment el tindrem només fins a esgotar existències, però si veiem que us agrada molt, repetirem!

Sou diabètics i us agrada la xocolata? No patiu, tenim una opció! És la mousse cremosa de xocolata i fruita de la passió, una combinació boníssima i totalment apte pels que pateixen aquesta malaltia.

Mochis aptes per a vegetarians

Mochis aptes per a vegetarians

Bol de coco i pinya

Bol de coco i pinya

Mousse cremosa de xocolata i fruita de la passió

Mousse cremosa de xocolata i fruita de la passió

Ens agrada molt innovar i molt sovint tenim dolços i pastissos nous a la pastisseria. Per això, us ho repetim, no dubteu en preguntar-nos si patiu alguna intolerància o seguiu algun règim alimentari. Podem trobar opcions per tothom!

 

Comment