La primavera ens ha portat moltes novetats. Si ens seguiu a les nostres xarxes socials (twitter, facebook, instagram) ho haureu comprovat. I si no ens seguiu, feu-ho, és la millor manera d'estar al dia de tot el que fem a la pastisseria! 

Avui però volem fer un punt i a part i dedicar un post al blog a les noves varietats de cake. Tenim ni més ni menys que 5 noves versions que se sumen a les 3 ja existents de llimona, pastanaga i praliné i te verd i xocolata. Us ho volem posar molt difícil a l'hora d'escollir!

Segurament la novetat més cridanera de les cinc és el cake que hem batejat com "Pur avellana", us podeu imaginar per què. És un cake d'avellana amb cremós de praliné i (oh!) crocant d'avellana. Fans d'aquest fruit sec, tenim les vostres postres preferides al carrer Compte Urgell 110.

També ens hem passejat pel cantó més tropical de la vida i hem decidit combinar coco i fruita de la passió i també fer una versió de cake amb plàtan perquè sabem que amb el nou remake del clàssic "El llibre de la selva" aquesta fruita es tornarà a posar de moda.

Plàtan

Plàtan

Fans del plàtan

Fans del plàtan

Coco i fruita de la passió

Coco i fruita de la passió

Si sou més de cítrics, us podeu quedar amb el cake de taronja i fruits secs, una mescla estrella que sempre funciona. No ens podíem oblidar del nostre estimat te verd i per això hem fet una varietat de vainilla i te verd que quan creix al forn fa una textura de marbrejat molt apetitosa.

Taronja i fruits secs

Taronja i fruits secs

Pur avellana

Pur avellana

Vainilla i te verd

Vainilla i te verd

Com veieu el cake pot ser molt més que un pa de pessic esponjós i es pot convertir en una font d'imaginació i de combinació de gustos. Vindreu a tastar-los tots, oi?

Comment