Queden molt pocs dies pel Nadal i l'esperit d'aquestes festes tan especials ho impregna tot. També la pastisseria i Aula Ochiai, que ja fa uns dies són plenes de dolços, postres, xocolata i torrons.

Podem dir que una de les grans novetats d'enguany és el panettone de te verd. Després d'alguns anys de peticions, aquesta nova varietat del clàssic pastís italià se suma als gustos de xocolata, gianduja i al tradicional de fruita confitada.

Panettone de xocolata

Panettone de xocolata

Els torrons són, per quantitat i varietat, l'estrella del Nadal. No pot haver-hi casa ni celebració sense una barra de torró. A la nostra pastisseria en trobareu un gran assortiment d'elaborats amb la millor xocolata: de licor Cointreau, cava, cruixent de xocolata, cafè de Jamaica, cafè amb whisky, te verd i fruita de la passió, cafè amb fruita de la passió, figues, vainilla, fruits secs, pinyos, nous, mil fulls de xocolata, compota de fruits secs i cruixent, praliné i cookies i festucs. Les dues grans novetats d'aquest any són el torró vermell de ganache de gerds amb cobertura de xocolata negra i el torró gelat de te verd amb crema cremada.

Torró vermell de ganache de gerds amb cobertura de xocolata negra.

Torró vermell de ganache de gerds amb cobertura de xocolata negra.

Torró gelat de te verd amb crema cremada.

Torró gelat de te verd amb crema cremada.

Un clàssic Ochiai: els troncs de Nadal. Són una creació exclusiva que només preparem en aquest moment de l'any. Són uns dolços molt elaborats que combinen diferents gustos i textures. Aquest any repetim el de te verd, castanya i el clàssic de trufa i incorporem el de mandarina i ametlla i el de poma i nous del pacaner.

La família de troncs Ochiai

La família de troncs Ochiai


Els arbres són les postres ideals per compartir amb la família i tan bonics que fins i tot poden ser un regal. Tots són de xocolata negra i farcits de fruits secs variats i estan disponibles en tres mides diferents, segons com sigueu de llaminers! Aquest any tenim un nou arbre fet de bombons de roca en dues versions, de xocolata i de te verd, que és perfecte per aquells a qui us agrada innovar.

Ja ho veieu, tenim Nadal per a tots els gustos! Acosteu-vos a la nostra pastisseria i emporteu-vos la vostra dosi de dolçor per aquestes festes. Us hi esperem!

Arbre de xocolata

Arbre de xocolata

Comment