L'estiu ja és aquí, és una evidència, és palpable a l'ambient. L'estació més càlida de l'any ens porta bon temps, dies de llum infinits i òbviament molta calor. A la nostra estimada Barcelona aquestes altes temperatures es tradueixen en xafogor i nits tropicals una mica enganxifoses. No cal patir, a la Ochiai estem preparats per a l'estiu i per combatre tots els termòmetres que facin falta. Tornem amb clàssics estiuencs i inaugurem postres d'allò més refrescants!

Ens encanta innovar i per això comencem presentant-vos les novetats d'aquesta temporada. El protagonista indiscutible d'aquest estiu a la pastisseria és el préssec. És una de les fruites de temporada i l'hem incorporat al farciment del croissant del mes en forma de compota de l'especialitat de vinya i en una mousse també amb compota acompanyada d'un cruixent d'ametlla. Són unes vermelles d'un vermell preciós tant en la versió individual com en la gran.  

Croissant farcit de compota de préssec

Croissant farcit de compota de préssec

Mousse de préssec

Mousse de préssec

L'estiu és temps de gelats i nosaltres en tenim per a tots els gustos. Per als que us agraden les emocions fortes tenim dues varietats de pal molt contundents, una de xocolata i l'altre de xocolata amb te verd matcha. Però si el què preferiu és gelat per emportar també disposem de gotets de diferents mides i molts gustos: te verd matcha, xocolata coeur guanaja (82% cacau), xocolata ivoire, fruita de la passió i gerds, iogurt, vainilla i jivara lacteé i llima.

Gotets de gelat

Gotets de gelat

Gelats de pal

Gelats de pal

Per últim, han tornat dos clàssics estivals de la nostra cafeteria i s'hi quedaran fins que torni la fresqueta. Ens referim al batut de te matcha i a la infusió freda de te verd sencha. Dos antídots infal·libles contra la calor!

Batut de te verd

Batut de te verd

Te Sencha fred

Te Sencha fred

2 Comments