L'estiu omple la pastisseria de postres refrescants per combatre les altes temperatures! Gelats, batuts, kakigori i altres combinacions a mig camí entre Orient i Occident com la monaka. En aquest post us volem fer un resum de les novetats que podeu trobar a Ochiai durant els mesos més calorosos.

Gelats

Els nostres gelats s'elaboren segons la tradició italiana. A la carta hi podem trobar tant els clàssics de xocolata i vainilla, com també un ventall de gustos de tradició oriental com el sèsam o el te verd. Pel que fa als sorbets destaquem el de yuzu (cítric japonès) i el de sake, entre molts d’altres. També mantenim el nostre exitós gelat de pal de matcha i xocolata de paladar intens.

Sorbet de yuzu

Sorbet de yuzu

Gelat de xocolata negra i matcha

Gelat de xocolata negra i matcha

Gelat de pal de matcha

Gelat de pal de matcha

Batuts

Tots els gelats tenen la seva versió en batut. És una manera diferent de degustar-los, per alguns fins i tot encara més refrescant! Però si no us decidiu per una opció o l'altra, sempre les podeu combinar.

Batut de maduixa

Batut de maduixa

Batut de matcha i gelat de sèsam

Batut de matcha i gelat de sèsam

Batut de vainilla

Batut de vainilla

Kakigori

El Kakigori mereix un punt i a part. Es tracta del tradicional gelat japonès de gel raspat amanit amb xarop i fruita natural que elaborem des de fa un parell d'anys. El tenim de maduixa, mango i matcha amb anko i shiratamako (massa de mochi).

TO_kakigoris_001_72dpi.jpg

Altres opcions

No és un gelat, ni un batut, però és també molt refrescant. És el te verd fred, boníssim i amb grans propietats antioxidants.

La monaka és un wagashi semblant a unes neules cruixents. Combinat amb una mica d’anko i qualsevol dels nostres gelats és deliciós.

Te verd fred

Te verd fred

Monaka

Monaka

Comment