Un any més, el nostre obrador s'omple d'aquestes mones que tan dolça fan la Setmana Santa al nostre públic. Ases? Vaques? Lleons i elefants? No ens posem cap límit, i molt menys quan es tracta que la imaginació dels nostres pastissers voli fins ben, ben alt per a dissenyar aquests deliciosos pastissos. Allà dalt, al bell mig del cel, existeix la possibilitat que es creuin, fins i tot, amb un drac del tot imponent 🐲

Per descomptat, també tenim les mones clàssiques: mantega, trufa, rovell d'ou i xocolata. Us informem, aprofitant l'avinentesa, que molts dels models de pastís que hem preparat per a aquest any ja es troben a punt d'esgotar existències. Així doncs, us recomanem acostar-vos a la nostra botiga tan aviat com us sigui possible, per a mirar, comparar i emportar-vos el disseny que més encaixi amb les vostres filloles i/o fillols 🍰

Mona tradicional

Mona tradicional


Comment