Potser, de totes les estacions de l’any, la tardor sigui la que més contrastos genera. El fred que, semblava, mai arribaria, t’agafa per sorpresa i amb tirants. De dilluns a divendres, el sol escalfa tot de fulles seques acumulades al balcó. Dissabte l’escombres, tot esperant que dilluns et tornin a un lloc, un altre, diferent de l’oficina.

Com ja us explicàrem ara fa un any, al canvi de colors i a la caiguda de fulles se li anomena momiji, és a dir: tenyir-se de vermell. Inclús existeix una paraula per a definir l’acció de sortir a passejar i contemplar el paisatge tardorenc: momiji-gari. Si no teniu previst cap viatge al país nipó, sempre podeu experimentar els seus contrasts tastant els nostres dolços. 

La tardor, els seus contrastos, els seus binarismes, el seu Halloween, (contra) la seva Castanyada. Decidim no escollir, és a dir: ens rendim al contrast. Endavant la pasta brisa de canyella i moniato. Endavant la masa sablé d’anko i carabassa. Feu entrar tots els dorayakis de castanya i moniato i, ja que hi som, també els de caqui; els de matcha.

Productes estrella i productes estacionals, edicions mensuals i producció anual, es donaran cita a la nostra pastisseria durant aquesta tardor com els mochis de figa i de pera. Tradició i innovació, amb productes de temporada i deliciosos sabors.

Comment