Passada la voràgine nadalenca, seguim molt contents, satisfets i orgullosos d'haver guanyat la tercera edició del Concurs Millor Panettone Artesà d'Espanya, organitzat per l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB).

Aquest prestigiós certamen es va celebrar a Milà, bressol d'aquest dolç tradicional italià, a finals de novembre de 2018. El nostre panettone va ser escollit, entre una trentena d'inscrits de tot Espanya, per un jurat internacional format per eminències de la pastisseria italiana que van tenir en compte aspectes com l'aparença, el tall, l'olor, la textura, l’alveolat o el gust.

WhatsApp Image 2018-11-19 at 18.49.41.jpeg
WhatsApp Image 2018-11-20 at 14.50.43.jpeg
WhatsApp Image 2018-11-24 at 08.11.23.jpeg

A vosaltres també us ha agradat!

Gràcies a la repercussió del premi hem aparegut en nombrosos mitjans de comunicació, generalistes i especialitzats, als quals hem comptat quins són els secrets d'un bon panettone.

La fama de l'panettone Ochiai ha crescut sense parar. Tant, que aquest Nadal hem elaborat més de 4.000 panettone quatre especialitats diferents: tradicional de fruita, gianduja, xocolata i te verd. Una xifra de rècord que mai haguéssim imaginat!

Com sabem que alguns de vosaltres us vau quedar sense tastar el nostre deliciós panettone, hem decidit seguir elaborant aquest dolç italià, almenys, fins que acabi el fred. Així que, ja ho sabeu, no és Nadal, però encara ens queda el panettone!

CF0A0122_baja.jpg

Comment