Les mones de Pasqua ens agraden molt. Ens omplen la pastisseria de colors i són un dels moments de l'any més creatius per al nostre obrador. Aquest tipus de dolços són fantasia pura i ens ofereixen la possibilitat d'experimentar moltíssim. Cada any intentem millorar i superar-nos per oferir-vos les mones més originals, espectaculars i delicioses per soprendre als vostres fillols, filloles o a qui vulgueu!

CF0A4631.jpg
CF0A4663.jpg
CF0A4814.jpg

Els animals són sempre els reis de les mones de Pasqua. Enguany tenim elefants, jirafes, granotes i lleonets la mar de bonics. Són tan tendres que fa una mica (només una mica!) pena menjar-se'ls!

La mona del drac va ser l'absoluta guanyadora de la darrera Pasqua. Us va encantar i, per aquest motiu, vam decidir repetir-la! La novetat és que la teniu disponible en color verd i en color vermell. Difícil de triar, oi?

CF0A4720.jpg

No ens oblidem dels més tradicionals. A la pastisseria també hi trobareu un gran assortiment de mones de pa de pessic de nata, xocolata o crema i també preciosos ous gegants de xocolata.  

CF0A4790.jpg
CF0A4684.jpg
CF0A4756.jpg

1 Comment