El Nadal ja és aquí i la seva màgia ho impregna tot, també la nostra pastisseria! Ja tenim torrons, arbres de xocolata, troncs, polvorons i també, és clar, panettone.

Com ja sabreu, aquest any hem guanyat la tercera edició del Concurs del Millor Panettone Artesà d’Espanya celebrat a Milà i organitzat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Estem molt contents pel reconeixement i molt orgullosos de l’esponjositat, textura, aroma i gust del nostre panettone.

Fa alguns anys que preparem aquestes postres tradicionals italianes i Nadal rere Nadal hem intentat millorar-ne la recepta. Elaborem panettone de fruita (amb taronja i llimona confitades amb panses) de xocolata, de gianduja (pasta d'avellana amb xocolata amb llet) i de te verd (xocolata blanca amb te verd, gingebre i llimona confitada).

Elaborem quatre varietats de panettone.

Elaborem quatre varietats de panettone.

Els torrons són l’estrella del Nadal, un dels dolços més desitjats. A la nostra pastisseria en trobareu un gran assortiment d'elaborats amb la millor xocolata: de licor Cointreau, cava, cafè amb whisky, vainilla, pinyons, nous, mil fulls de xocolata, xocolata i gerds, compota de fruits secs i cruixent, cookies, te blanc i mango, te verd amb gerds i te verd i fruita de la passió.

CF0A0222_baja.jpg

Un clàssic Ochiai: els troncs de Nadal. Són una creació exclusiva que només preparem en aquest moment de l'any. Són uns dolços molt elaborats que combinen diferents gustos i textures. Aquest any repetim el de te verd amb xocolata i trufa, mandarina i ametlla, poma i nou pecana, xocolata i castanya i recuperem el tropical de fa un parell d’anys.

TO_NADAL-17_72dpi_033.jpg

Els arbres són les postres ideals per compartir amb la família i tan bonics que fins i tot poden ser un regal. Tots són de xocolata negra i farcits de fruits secs variats i estan disponibles en tres mides diferents, segons com sigueu de llaminers!

Ja ho veieu, tenim Nadal per a tots els gustos! Acosteu-vos a la nostra pastisseria i emporteu-vos la vostra dosi de dolçor per aquestes festes. Us hi esperem!

ochiai_arboles_72dpi_002.jpg

Comment