Amb l'arribada del mes de setembre s'acaben les vacances i l'estiu. Per la majoria de nosaltres significa tornar a la rutina, a treballar i a estudiar. No obstant, a nosaltres sempre ens agrada quedar-nos amb la part positiva de les coses, ens agrada destacar la part més dolça (som pastissers!) i, per això, pensem que el setembre també pot ser una época de començar nous projectes que ens engresquin i d'aprendre coses noves.

Curs de te matcha a Aula Ochiai

Curs de te matcha a Aula Ochiai

Com sabeu, fa alguns mesos vam obrir Aula Ochiai, un nou local amb un espai de formació perfectament habilitat per acollir grups de fins a 10 alumnes. Fins ara hem fet cursos de mochi i te matcha impartits pel mateix Takashi Ochiai i de cuina japonesa de la mà de la prestigiosa cuinera Miho Miyata. Ara volem ampliar horitzons i hem decidit fer partícep dels cursos a tot l'equip de l'obrador de la pastisseria. 

La nova programació inclou cursos adreçats a públic amateur de temàtica molt variada com, per exemple, el monogràfic sobre troncs de Nadal que oferirà el reconegut pastisser Yann Duytsche en el que aprendrem pas a pas a fer unes postres nadalenques de xocolata boníssimes. També descobrirem com fer macarons, una de les postres franceses més tradicionals i més de moda amb Joan Valls, ens endisarem en el món del croissant amb l'ajuda de Takashi Ochiai i Jordi Morelló i ens centrarem en el sushi, en un curs de Miho Miyata dedicat exclusivament a aquesta elaboració japonesa tan popular. 

L'equip de l'obrador de la pastisseria

L'equip de l'obrador de la pastisseria

Takashi Ochiai al curs de te matcha

Takashi Ochiai al curs de te matcha

Tots els cursos inclouen un dossier amb indicacions i receptes del què s'ha fet a classe. Els alumnes es podran emportar a casa algunes de les peces que elaborin. Podeu trobar tota la informació sobre preus i mode d'inscripció a la nostra pàgina web. 

Comment