Donem la benvinguda a l'estiu de 2017 amb una carta totalment renovada. Estem molt contents i satisfets de poder-vos oferir tants refrescos, dolços i postres nous! I, és clar, també els clàssics que tant us agraden i ens demaneu any rere any. 

La gran novetat d'enguany són els gelats. Ja us ho vam anunciar fa alguns mesos, hem millorat receptes i ampliat varietats i gustos. Pel que fa als gelats elaborats segons la tradició italiana, en tenim de maduixa, iogurt, xocolata, xocolata blanca i, òbviament, te matcha. A més a més, de sorbet de llimona, per aquells que sou de paladar lleuger.  

Gelat de te matcha

Gelat de te matcha

El gelat de pal de te matcha, el més venut de l'any passat, es mantè. El podeu trobar tant a la pastisseria com a Aula Ochiai, igual que als seus germans de xocolata negra per fora i xocolata blanca per dins, i xocolata negra per fora, vainilla per dins. Un altre clàssic entre els clàssics és el te verd fred, molt refrescant i amb grans propietats antioxidants. 

Te Sencha fred

Te Sencha fred

Gelat de te matcha

Gelat de te matcha

La carta de batuts també ha crescut i té més colors que mai. Als clàssics batuts de te matcha i maduixa es sumen els gustos de vainilla, fruita de la passió i xocolata. 

El Kakigori mereix un punt i a part. Aquesta temporada també hem volgut oferir-vos el tradicional gelat japonès de gel raspat amanit amb xarop i fruita natural. De moment n'elaborem de maduixa, mango i matcha amb anko i shiratamako (massa de mochi). 

Batuts

Batuts

Kakigori

Kakigori

Comment