Aula Ochiai és un espai gastronòmic polivalent per definició. Com sabeu, hi programem cursos monogràfics de cuina de manera regular adreçats a públic amateur i professional. També compta amb una cafeteria amb una gran carta de mochis que ben aviat s'ampliarà cap als gelats i als kakigori.

Des de fa algunes setmanes també oferim de dilluns a dissabte menús de migdia, complets, saludables i a un preu molt assequible. És una de les principals novetats de l'inici de la primavera a Aula Ochiai i ha tingut una molt bona acollida entre els nostres clients.

Amanida

Amanida

Yakisoba

Yakisoba

Els nostres menús de migdia tenen la mateixa filosofia que ens ha acompanyat aquests darrers 30 anys, acostar la gastronomia oriental a casa nostra. És per això que inclouen receptes japoneses pensades i elaborades per la xef Miho Miyata.

Tenim dos tipus de menús. D'una banda, el complet, que inclou un plat de recepta japonesa que varia segons el dia (salmó amb miso, karaage, curry, yakisoba, gyoza...), un bol d'arròs, sopa miso, una mini amanida, unes delicioses postres de la nostra pastisseria i beguda. Tot plegat, per 12 €. D'altra banda també oferim un menú exprés consistent en una focaccia amb amanida, postres i beguda per un preu de 7 €.

Què us sembla? Veniu a dinar a Aula Ochiai? Us hi esperem!

Comment