Us hem de confessar que les mones de Pasqua ens agraden molt. Per a nosaltres són peces de pura fantasia, una de les màximes explosions creatives de l'any. Igual que la imaginació dels nens, les pensem sense límits i intentem que siguin el màxim d'acolorides i llampants possible. Però no només ens quedem en l'estètica, també les elaborem amb xocolata Valhrona de la millor qualitat. Són precioses, però també boníssimes!!

OCHIAI_PASCUA_72dpi_030.jpg

El regne animal ens encanta. Les formes i els colors dels animals són fascinants i intentem plasmar-lo a les nostres figures de xocolata. Tenim lleons salvatgement bonics, peixos increïbles, dracs sortits d'un conte de fades i també ratolinets i pollets d'allò més graciosos.

No ens oblidem dels que us agraden les tradicions de tota la vida! També tenim mones més tradicionals elaborades amb xocolata negra i ous gegants de Pasqua, perfectes per compartir-los amb tota la família.

Comment