Fa ja algunes setmanes que han començat els cursos a Aula Ochiai. Estem molt contents amb l'acollida que estan tenint per part del públic i també molt satisfets perquè tant nosaltres com els alumnes ens trobem molt a gust en el nou espai de formació. 

Evidentment oferim cursos de rebosteria japonesa, com el de mochis o el de especialitats de te matcha. Tots dos impartits per Takashi Ochiai, ens permeten endinsar-nos des de zero i sense cap coneixement previ al món del wagashi i de l'ingredient estrella nipó que s'utilitza en nombroses postres. 

Però a Aula Ochiai anem més enllà i hem volgut ampliar la nostra oferta a altres camps i nivells. Ara mateix en la programació dels propers mesos podreu trobar un curs de pastisseria en verrines (gotets) impartit per Lucila Canero, membre de l'obrador, en el què podem aprendre a treure tot el profit d'un petit recipient individual. També us podeu acostar a la cuina japonesa, amb Miho Miyata o a la cuina xinesa amb Kira Chen, dues xefs de reconegut prestigi. Aprofitant la festivitat de Pasqua també oferim un curs de decoració per la Mona. Amb l'ajuda de Lorena Criollo farem ous de xocolata, esferes i flors que els participants es podran endur a casa.  

Pel que fa als cursos adreçats a professionals ens hem estrenat amb dos pastissers estrella. D'una banda, Jordi Sempere, impartirà un curs adreçats a aquells que vulguin aprofundir en el terreny de la xocolata i les figures comercials de Pasqua i, d'altra banda, Yann Duytsche, dirigirà un curs de pastisseria on s'elaboraran quatre receptes de pastissos delicioses i innovadores. 

Podeu consultar tota la informació sobre els cursos, preus i condicions a la nostra web

Comment