Just ara farà un any que tot l'equip de l'obrador es va proposar un repte: elaborar un croissant diferent cada mes. I si no en teníem prou, vam voler posar-ho més difícil, ho faríem amb productes de temporada. Si visiteu amb freqüència la pastisseria, sabreu que hem superat el nostre objectiu amb escreix i hem creat al llarg de tot l'any 12 croissants amb personalitat pròpia i molt exclusius, ja que només estaven disponibles durant un mes.

Croissant de torró

Croissant de torró

Croissant de festucs

Croissant de festucs

Croissant de préssec de vinya

Croissant de préssec de vinya

Hem experimentat amb cafè, cacauet, festuc, torró, massapà, cheesecake, clementina, coco i pinya, préssec de vinya, formatge brie i figues i yuzu. Aquest últim us va agradar tant que el vam incloure a la carta i ha passat a formar part de la família dels croissants permanents juntament amb el de mantega, el de mango, el de te verd i el d'ametlla. 

Si sou tant fans com nosaltres d'aquest dolç de pasta fullada de tradició francesa, seguiu atents a les nostres xarxes socials i no us perdeu cap dels croissants que ja estem preparant. Encara ens queden idees per uns quants mesos!!   

Croissant de mantega

Croissant de mantega

Croissant de te verd

Croissant de te verd

Croissant de mango

Croissant de mango

Comment