Potser durant els pròxims dies o setmanes marxeu de vacances i potser el vostre destí és el Japó. Què us hem de dir? Ens sembla una elecció meravellosa! Aprofitant que ens trobem en època estival us hem preparat una llista del què més ens agrada i també del què sabem més, pastisseries! Hem seleccionat cinc establiments d'arreu del país que ens inspiren, ens emocionen i que, per nosaltres, són de visita obligada.

1. Hidemi Sugino

Hidemi Sugino és un lloc delicat i exquisit. A la seva carta hi podem trobar dolços tradicionals japonesos (wagashi) i també receptes de rebosteria francesa. La presentació de les postres és tan acurada que sembla un somni, cap detall s'ha deixat a l'atzar. Tot és boníssim però, si hem d'escollir, us recomanem la mousse de festucs.

2. Toraya Cafe

L'especialitat del Toraya Cafe es el kakigori, el gelat japonès elaborat amb gel raspat i xarop de diversos gustos i colors, tot i que la seva carta és molt àmplia i va molt més enllà. Amb 500 anys d'història és potser la pastisseria més representativa del Japó, però alhora també una de les més innovadores.

3. Shiose

Una altra pastisseria centenària, en aquest cas a Kyoto. Amb més de 600 anys de trajectòria a Shiose elaboren una quantitat infinita de Wagashi amb unes formes i colors que es troben molt lluny de l'imaginari de la rebosteria occidental. Deixeu-vos endur i tasteu tot el que pugueu amb curiositat i sense prejudicis. Us encantarà!

4. Bunmeido

Podeu trobar establiments Bunmeido arreu del país, però l'original i el més mític és el de Nagasaki. Entrar en aquesta pastisseria és tot una experiència i un viatge en el temps, a més, els treballadors són molt amables i educats. La Kastera, tant en versió normal com amb matcha, acompanyada de te fred és, per a nosaltres, la combinació estrella!

5. Funawa

La pastisseria Funawa es va inagurar fa 100 anys amb l'objectiu de ser especialistes en gelea i gelatina. Són tot un referent en aquest tipus de postres i a la seva carta en podeu trobar de mil gustos i combinacions. És un lloc singular i molt diferent que val molt la pena visitar.

  

 

 

 

Comment