Aquesta ciutat és un paradís pels foodies. Un moment. Qui són els foodies? És senzill d'explicar. Foodie és la paraula més moderna per definir a una persona que li agrada el bon menjar i el bon beure, un sibarita, un bon vivant, un amant de la gastronomia. 

Com anàvem dient, Barcelona és un dels millors llocs d'Europa per a aquells que gaudeixen d'un bon plat a taula. Però cal anar amb compte, en una ciutat tan turística ens poden donar gat per llebre. No ens hem de deixar endur per un local amb aires sofisticats o pel contrari desanimar-nos per un altre amb aspecte d'aquells "de tota la vida". 

És difícil separar el gra de la palla. Això és el que van pensar un dia els autors de la Barcelona Foodie Guide, una completa guia amb els millors bars i restaurants de Barcelona. Enguany han publicat la seva segona edició en la qual s'hi poden trobar un total de 53 locals seleccionats pels bloggers OlocomesolodejasIn and Out Barcelona i l'equip de l'agència La Maga Comunica.

Els 53 espais foodies estan classificats segons l'àpat del dia i la pastisseria Ochiai té l'honor de formar part de la llista de llocs imprescindibles on anar a berenar. Podem dir que som un lloc foodie i estem molt contents! Ens fa tan feliços formar part de la Barcelona Foodie Guide que hem decidit compartir-ho amb vosaltres i sortejar entre tots els nostres seguidors de Twitter 10 flamants guies.

En voleu una? És fàcil! Només cal que seguiu els pasos que us expliquem a continuació:

1. Seguiu-nos a twitter! Som un compte guai, compartim les novetats de la pastisseria i fem recomanacions del barri i de cultura japonesa a Barcelona. 

2. Feu-vos una foto amb alguna de les nostres delícies! Compartiu-la a twiiter amb el hashtag #ochiaifoodie

3. Les 10 fotos que més ens agradin s'emportaran una guia.

4. El 30 de maig publicarem els noms dels 10 afortunats. Els guanyadors podran recollir la guia a la pastisseria a partir d'aquesta data.

Som-hi foodies!!

Comment