Homer Simpson va ser capaç d'inventar una menjada entre el berenar i el sopar. Nosaltres som més fans de 'Doraemon' i 'El petit xef' i no ens agrada ser tan golafres, però sí que volem reivindicar el berenar. El berenar com a plaer, com a ritual, com a parèntesi enmig de la tarda. Un àpat imprescindible durant la infància que es fa més intermitent quan ens fem grans. 

No és un fet trivial. És un hàbit que ens ajuda a arribar a l'hora de sopar sense excessiva gana i evitar menjar massa abans d'anar a dormir. És important si hem dinat aviat i soparem tard, com habitualment fem a casa nostra. També és imprescindible berenar si seguim una dieta baixa en calories o tenim molta gana en general. Mentalment ens ajuda a fer una pausa d'allò que estem fent i a agafar forces per seguir amb el que queda del dia. És, en definitiva, un moment de pau al quual no hauríem de renunciar perquè té beneficis en tots sentits.

A la nostra pastisseria en sabem molt de berenars i plaers. La carta de la cafeteria és plena d'idees perfectes per aquest moment del dia. Dorayakis, el pastisset tradicional i estimat per Doraemon, farcit d'anko i també de xocolata i te verd. La Kastera, el pa de pessic entre Orient i Occident i també a mig camí entre els dos mons, la magdalena de te verd. Per als paladars més tradicionals tenim els croissants o els macarons i pels que voleu un petit capritx, els minimochiais són exquisits i ideals.

Minimochiai

Minimochiai

Dorayaku

Dorayaku

Macaron

Macaron

Són només uns quants exemples, però si ens visiteu, trobareu moltes més raons per redescobrir el berenar. A més, podreu acompanyar-lo de te verd en batut, fred o amb llet i d'una extensa varietat de cafès, tes, infusions i sucs.

Comment