Per Sant Jordi, un llibre i una rosa per als nostres estimats. Això és el que marca la tradició del dia més romàntic de l'any! Ara bé, de roses hi ha de molts tipus, colors i gustos. Sabeu quines són les nostres preferides? Com no podia ser d'una altra manera, les més dolces! Som molt fans d'aquest dia tan bonic i per això aquestes darreres setmanes hem estat adaptant algunes de les nostres especialitats per incorporar-hi la flor del dia Sant Jordi. 

Això sí, igual que la diada són efímeres i només estaran disponibles divendres i dissabte. Tindrem mochiais amb mousse de gerds amb rosa i també macarons amb ganache de xocolata blanca i rosa, coulis de gerds i gerds naturals. Capritxos petits, però extremadament sofisticats i perfectes per fer un regal diferent però alhora tradicional. Igual d'original és el gotet de litxi, gerds i rosa, amb una combinació de sabors sorprenent i equilibrada.

Mochi amb mousse de gerds amb rosa

Mochi amb mousse de gerds amb rosa

Macaron amb ganache de xocolata blanca i rosa, coulis de gerds i gerds naturals

Macaron amb ganache de xocolata blanca i rosa, coulis de gerds i gerds naturals

Gotet de litxi, gerds i rosa

Gotet de litxi, gerds i rosa

No podíem oblidar del croissant, una de les nostres elaboracions estrella. L'especial de Sant Jordi té un farciment de compota de gerds, formatge mascarpone i rosa que és simplement exquisit. 

Farciment croissant

Farciment croissant

Croissant farcit de compota de gerds, formatge mascarpone i rosa

Croissant farcit de compota de gerds, formatge mascarpone i rosa

Pa de pessic amb cremós de praliné

Pa de pessic amb cremós de praliné

També hem preparat unes postres per compartir amb els amics, amb la família o simplement amb els vostres estimats. Aquest pa de pessic amb cremós de praliné és la proposta més tradicional, però els clàssics sempre seran moderns i, el més important de tot, bo-ní-ssims!

 

 

Comment