La mona de Pasqua és una de les tradicions que més ens agrada perquè ens permet ser tan creatius com vulguem. A les nostres mones la imaginació no té límits i la xocolata, si és possible, tampoc!

Tradicionalment la mona és un pastís que els padrins regalen als seus fillols el diumenge de Pasqua i que, a Catalunya es menja el dilluns de Pasqua, també conegut com "el dia de la mona". Abans aquest dolç era una massa de coca elaborada amb sucre, llaminadures i, un curiós complement: ou dur. Són unes postres copioses que simbolitzen que s'acaba la Quaresma cristiana i, per tant, la finalització de les restriccions alimentàries.  Amb el temps els ous durs es van convertir en xocolata i actualment són un element present a tots els pastissos d'aquest tipus a més de moltes altres filigranes.

Durant aquesta setmana l'aparador de la nostra botiga fa goig! S'omple d'ocellets, porquets, vaques, gossets, lleons i tot tipus d'animals que us puguin arribar a passar pel cap. També en tenim amb els dibuixos infantils de moda i, pels més tradicionals, amb els pollets i les plomes de tota la vida! Tampoc pot faltar la mona amb el nostre ingredient estrella, el te matcha, que combinem amb xocolata blanca amb gerds. Absolutament totes les mones estan elaborades amb xocolata Valhrona de la millor qualitat. 

Si sou padrins, la visita és obligada! I si no ho sou també, la mona no entén d'edats!!

Comment