Malgrat que l'hivern ja arriba a la seva fi i que fins i tot la marmota Phil de Punxsutawney (Pensilvania) va pronosticar que la primavera arribaria aviat, sembla que els darrers dies de l'estació més gèlida seran els més durs. Al mal temps, bona cara. Nosaltres ens prenem la dita al peu de la lletra i estem convençuts que els nostres pastissos us faran passar millor les baixes temperatures que es preveuen.

Alguns dels nostres dolços són estacionals i no estan disponibles sempre. Ho fem perquè lavostra visita a la pastisseria sigui sempre sorprenent i també, és clar, perquè intentem adaptar-nos a les característiques i aliments de les diferents èpoques de l'any. 

El cacau i la xocolata ens agraden tot l'any, però són dos elements especialment presents en alguns pastissos hivernals com el Sacher o l'Absolut de xocolata ben negra i praliné. També combinem aquest tipus de xocolata més amarga amb cacau i poma en el pastís de (d'aquest segur que recordeu el nom) poma i cacau.

Sacher

Sacher

Absolut

Absolut

Pastís de poma i cacau

Pastís de poma i cacau

La poma és una fruita tradicionalment d'estiu, però ara mateix la podem trobar tot l'any. Digestiva i amb propietats antioxidants la podreu trobar en un altre dels clàssics entre els clàssics: la Tarta Tatin. Són unes postres típiques franceses que mai passen de moda i fan salivera només de mirar-ne la foto. 

Un capítol a part mereix el Montblanc. No us sembla preciosa aquesta muntanya de pasta filo amb nata i crema marron glacé? No cal dir que és deliciós! Això sí, heu de tenir en compte que només el tenim disponible els caps de setmana. 

Per últim, però no per això menys important, una novetat. Festuc i avellana, avellana i festuc. Són els protagonistes del nostre nou pastís perfecte per als amants dels fruits secs. Què vindreu a provar-lo? 

Tarta Tatin

Tarta Tatin

Montblanc

Montblanc

NOU! Pastís d'avellana i festuc

NOU! Pastís d'avellana i festuc

Comment