Super notíciaobrim nova botiga Ochiai! Amb molta il·lusió i esforç, per fi us podem informar de l'obertura d'Aula Ochiai, un nou espai gastronòmic a Comte d'Urgell 116, a pocs metres de la pastisseria d'en Takashi.

Aquesta nova botiga inclou una cafeteria especialitzada en gelats i una aula de formació adreçada a tot tipus de públic.  Es defineixen com a escola de pastisseria per a alumnes sense formació prèvia, on la temàtica principal és el wagashi, la rebosteria tradicional japonesa. A partir d'aquest desembre, el mestre pastisser Takashi Ochiai impartirà cursos de temàtica variada per tal d'apropar al gran públic les tècniques bàsiques dels dolços japonesos tradicionals més populars

Gelat de te verd. 

Gelat de te verd. 

Kakigori. 

Kakigori. 

Qui va dir que els gelats són per l'estiu? A Aula Ochiai ho tenim ben clar: aquest hivern els gelats i sorbets són els protagonistes. A la carta hi trobem tant els clàssics gelats de xocolata i vainilla, com també un ventall de gustos de tradició oriental com el sèsam o el te verd. Pel que fa als sorbets destaquem el de yuzu (cítric japonès) i el de sake, entre molts d’altres.

Novetat! També hi haurà Kakigori, el mític gelat de neu japonès que es prepara amb gel raspat i es guarneix amb xarop. Te verd, mango i maduixa són els primers sabors disponibles a la botiga. Encara no els has tastat? T'esperem a Comte d'Urgell 116, totes les tardes de 16:30h a 20h, i els festius de 9h a 14h. 

Takashi Ochiai. 

Takashi Ochiai. 

 

 

 

 

 

 

 

Comment