Les festes de Nadal són dies plens de sorpreses i emocions. Però el matí de 6 de gener és, sense cap mena de dubte, el moment més especial. Per acompanyar aquest dia tan màgic us oferim diversos tortells, del més clàssic al més modern, passant per alguna sorpresa en format més petit...

Recordeu que en tenim diverses mides i que la millor opció és fer l'encàrrec per telèfon (93 453 63 83) per asegurar-vos el vostre tortell.

Tortell de reis tradicional de briox i farcit de massapà.

Tortell de reis amb nata de te verd i cremós de yuzu. Tambè en tenim de nata, crema i trufa.

 

I si sou dels que penseu que el tortell petit encara és massa gran.... Us proposem el croissant de massapà especial de Reis: amb fruita i una petita sorpresa a l'interior! Esperem que us agradi i que us porteu bé aquesta nit!

Comment